Hűtőgép forgalmazó cégek Magyarországon. > Hűtőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hűtőgép forgalmazó cégek Magyarországon. > 13 weboldal. Kategória leírása: Hazánkban több külföldi cég is forgalmaz márkás hűtőgépet, hűtőgépeket. Magyarországi hűtőgép forgalmazók listája.
Szponzorált linkek
Elektrolux
http://www.electrolux.hu/

Használja ki a 0°C -os rekesz előnyeit, tartsa élelmiszerét hosszan frissen beépíthető hűtőjében!

Elektrolux
Miele Magyarország
http://miele.hu/

A Miele Magyarország hűtőgépeket és egyéb háztartási gépeket, eszközöket forgalmaz.

Miele Magyarország
Elektro-bolt
http://www.elektro-bolt.hu/

Cégünk a Bosch, Siemens valamint az Electrolux, AEG, Zanussi márkák hivatalos márkakereskedőjeként, háztartási gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik. Nálunk a piaci ár alatt talál kiváló minőségű termékeket, szakszerű tanácsadással kiegészítve.

Elektro-bolt
Svájci Elektronikai Kft.
http://www.svajci.hu/

A Svájci Elektronika Kft. 2001-ben alakult meg ársaság a kezdetektől fogva 51%-ban magyar, 49%-ban osztrák tulajdonban van. Az alapítás óta célunk az, hogy minőségi termékekkel minőségi szolgáltatást nyújtsunk mind az eladás, mind pedig a szolgáltatás területén.

Svájci Elektronikai Kft.
Hűtők forgalmazása
http://www.nanotest.hu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blo ...

Partnerünk, a németországi Van der Heijden-Labortechnik GmbH több, mint harmincéves tapasztalattal rendelkezik különböző laboratóriumi berendezések hűtésére alkalmas vízhűtő berendezések, rendszerek gyártásában és fejlesztésében. Az általuk kínált termélskálában mintegy 39 standard model található, alkalmazástól függően 180 W -tól egészen 40 kW hűtőteljesítményig. Ezen kívül számos egyéb más egyedileg tervezett és kivitelezett megoldást kínálnak még ennél nagyobb hűtőteljesítménnyel is.

Hűtők forgalmazása
Hűtőgép, fagyasztószekrény olcsón a TeszVeszen
http://haztartasigep.teszvesz.hu/hutogep_fagyaszto/index_c671.html

Fagyasztóládák, fagyasztószekrények, új és használt hűtőszekrények olcsón! Azért ajánlom a TeszVesz.hu-t, mert Magyarország egyik piacvezető aukciós portálja és több mint egy millió regisztrált felhasználója van. Innen szereztem be a hűtőgépemet, nagyon olcsón! Keresd a TeszVeszen a legjobb megoldást! Minőségi hűtőgép kínálatukkal engem meggyőztek.

Hűtőgép, fagyasztószekrény olcsón a TeszVeszen
Bregenz
http://bregenz2000.zpnet.hu/

szépséghibás és szállítássérült háztartási gépek garanciával!

Bregenz
Beépíthető hűtőszekrények
http://konyhaluxnet.hu/beepitheto_keszulekek_64/beepitheto_hutoszekreny_71

Ugye Ön is szeretne tartós, időtálló, funkcionalitásában sokoldalú, s esztétikus hűtőszekrényt magáénak tudni? A beépíthető hűtőszekrény sokkal esztétikusabb, mint szabadon álló társa, hiszen illeszkedik a konyha egészéhez, a helyiség bútorzatához. A beépíthető hűtőszekrényre éppen ugyanolyan bútorelőlap fog kerülni, amilyen a szekrény többi része. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el webáruházunkba még ma, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő beépíthető hűtőszekrényt!

Beépíthető hűtőszekrények
Márkabolt
http://www.markabolt.hu/hutogep/?gclid=CJb358u0h6gCFYUXzQodBCxGpw

A markabolt.hu által forgalmazott AEG, Electrolux és Zanussi hűtőgépekkel az élelmiszerek hosszú ideig megőrzik frissességüket és energiatakarékosak, hűtőgépeink A, A+ vagy A++ energiaosztályba tartoznak.

Márkabolt
Liebherr partner - partnere a hűtésben
http://www.liebherrpartner.hu

A hűtés specialistájának számító Liebherr márka hűtőit tekintheti meg nálunk. Szakembereink örömmel segítenek az Ön számára legmegfelelőbb hűtőszekrény kiválasztásában. A nálunk rendelt hűtőszekrényeket cégünk házhoz szállítja, illetve üzembe helyezi, sőt a beépíthető hűtőszekrényeket be is építjük a meglévő konyhabútorába! Liebherr cég: 1954 óta foglalkozik hűtőszekrények gyártásával, a legfontosabb szempont számukra a magas technológiai színvonal, illetve a hosszú élettartam. A Liebherr a világon a legtöbb energiatakarékos hűtőszekrény típussal rendelkező cég, hiszen több, mint 360 A+, vagy A++ hűtőszekrény szerepel kínálatukban. Hűtőszekrényeik a mai napig 16-18 éves várható élettartammal készülnek. A minőség jó példája, hogy a francia TGV gyorsvonatok, az Airbus A380 repülőgépei, illetve a Dubai torony is Liebherr légkondicionálással rendelkeznek.

Liebherr partner - partnere a hűtésben
Hűtőgép vásárlás a DigiPignél
http://digipig.com/haztartasi-gepek/hutoszekreny-fagyasztoszekreny.html?secure

Kedvezményes hűtőgépek vásárlása a DigiPig online polcain. Ha minőségi termékeket keresel, kedvező áron, a legjobb helyen jársz.

Hűtőgép vásárlás a DigiPignél
Olcsó hűtőgép - Grando.hu
http://www.grando.hu/hutogep-fagyaszto-sk671

Olcsó, minőségi hűtőgépek a Grando-nál. A Grando internetes áruház tartalmának böngészéséhez nem szükséges, hogy regisztrált felhasználó legyél. Ahhoz viszont hogy rendelni tudj pl. egy hűtőgépet vagy fagyasztógépet, ahoz szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációhoz. Az oldal jobb tetején lévő menüvel ezt meg is teheted.

Olcsó hűtőgép - Grando.hu
Miele hűtő - Netmarkabolt.hu
https://www.netmarkabolt.hu/blog/miele-huto

Miele hűtők, online vásárlási lehetőséggel! Hűtőgépeinket a márkától elvártan energiatakarékosság, praktikus belső kialakítás, és elegáns külső jellemez. Elhelyezését tekintve egyedülálló és beépíthető berendezések is helyt kaptak kínálatunkban. Fagyasztók, borhűtők és fagyasztóval kombinált hűtők is megtalálhatóak termékeink között. A Miele készülékeit számos hasznos funkcióval látta el, hogy kényelmes használatot tegyenek lehetővé, mindenkinek, aki a márka mellett dönt.

Miele hűtő - Netmarkabolt.hu
Hirdetések
Oldal leírása
hutogep.wyw.hu: Hűtőgép, hűtőszekrény, fagyasztó. Zanussi, Bosch, Gorenje, Lg, Samsung, Indesit, Ariston hűtőgépek. Hűtőgép szerviz, vásárlás, javítás. Használt hűtőgépek. Borhűtő, fagyasztó láda, mélyhűtő, hűtőkamra.
Gyűjteményünkben 184 válogatott hűtőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4492