Top 40 legújabb link > Hűtőgép - wyw.hu

Szponzorált linkek
Reynolds Kft - rack és IT hűtéstechnológia
http://www.reynolds.hu

A Reynolds Kft nagy tapasztalattal és szakértelemmel végzi Schneider Electric hűtőberendezések forgalmazását és szervizét. Az IT szektor modern hűtési megoldásai - szerver hűtés, rack hűtés professzionális berendezésekkel. Klímaszekrények, hőszivattyúk és ipari folyadékhűtők széles választéka.

Reynolds Kft - rack és IT hűtéstechnológia
Miele hűtő - Netmarkabolt.hu
https://www.netmarkabolt.hu/blog/miele-huto

Miele hűtők, online vásárlási lehetőséggel! Hűtőgépeinket a márkától elvártan energiatakarékosság, praktikus belső kialakítás, és elegáns külső jellemez. Elhelyezését tekintve egyedülálló és beépíthető berendezések is helyt kaptak kínálatunkban. Fagyasztók, borhűtők és fagyasztóval kombinált hűtők is megtalálhatóak termékeink között. A Miele készülékeit számos hasznos funkcióval látta el, hogy kényelmes használatot tegyenek lehetővé, mindenkinek, aki a márka mellett dönt.

Miele hűtő - Netmarkabolt.hu
Amega hűtés - korszerű hűtéstechnológia
http://www.amegahutes.hu/hutestechnika-korszerusitese.html

A legmegfelelőbb, legkorszerűbb hűtéstechnológiai rendszereket kínáljuk, amelyet az Ön igényei szerint alakítunk ki. Számos speciális igényt veszünk figyelembe, hogy a lehető legtökéletesebb megoldást adjuk Önnek. Folyamatosan működő, felújított géppark áll a rendelkezésünkre, professzionális munka – garanciálisan! Hűtőházak létesítésénél odafigyelünk az EU szabványokra, továbbá törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára a legmegfelelőbb hűtőgépészeti lehetőségeket nyújtsuk –igazodva az igényekhez.

Amega hűtés - korszerű hűtéstechnológia
Hűtőgép javítás Budapesten éjjel-nappal
http://www.hutogepszerviz.info

Sok márkaszerviznél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezzel szemben, mi munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a hűtőgép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Más szervizek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több hűtőgépszerelővel dolgozunk. Hétfőtől Vasárnapig reggel 8 órától este 10 óráig foglalkozunk hűtő javításokkal!

Hűtőgép javítás Budapesten éjjel-nappal
Bosch Hűtőgépek - OLX.HU
http://olx.hu/muszaki-cikk-elektronika/haztartasi-gep/hutogepek-fagyasztok/? ...

Hirdesse meg ingyen eladó Bosch hűtőgépét vagy találja meg a lakóhelyéhez legközelebbi Bosch hűtőszekrényt, fagyasztószekrényt az OLX.HU apróhirdetési portálon.

Bosch Hűtőgépek - OLX.HU
Kombi Plusz Kft.
http://www.kombiplusz.hu/index.php?r=Products

Vállalkozásunk kombinált konyhai berendezések, párolók, sokkoló-hűtők, olajszűrők, vákuumcsomagológépek forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg kínálatunk!

Kombi Plusz Kft.
Hűtőgép vásárlás a DigiPignél
http://digipig.com/haztartasi-gepek/hutoszekreny-fagyasztoszekreny.html?secure

Kedvezményes hűtőgépek vásárlása a DigiPig online polcain. Ha minőségi termékeket keresel, kedvező áron, a legjobb helyen jársz.

Hűtőgép vásárlás a DigiPignél
Beépíthető hűtőszekrények
http://konyhaluxnet.hu/beepitheto_keszulekek_64/beepitheto_hutoszekreny_71

Ugye Ön is szeretne tartós, időtálló, funkcionalitásában sokoldalú, s esztétikus hűtőszekrényt magáénak tudni? A beépíthető hűtőszekrény sokkal esztétikusabb, mint szabadon álló társa, hiszen illeszkedik a konyha egészéhez, a helyiség bútorzatához. A beépíthető hűtőszekrényre éppen ugyanolyan bútorelőlap fog kerülni, amilyen a szekrény többi része. Ha felkeltettük érdeklődését látogasson el webáruházunkba még ma, és válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő beépíthető hűtőszekrényt!

Beépíthető hűtőszekrények
Hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőregálok - Kassai Klíma Kft.
http://www.klima-hutogep.hu

17 éve foglalkozunk lakások, családi házak, intézmények, irodák klimatizálásával, klímaberendezések forgalmazásával, hűtőpultok, élelmiszer üzletek berendezéseinek készítésével, javításával, forgalmazásával, hőmérséklet regiszterek, hűtéstechnikai felügyeleti rendszerek telepítésével valamint élelmiszer-feldolgozó üzemek hőszigetelési és teljes hűtéstechnikai szerelésével.

Hűtőházak, hűtőkamrák, hűtőregálok - Kassai Klíma Kft.
Elektro-bolt
http://www.elektro-bolt.hu/

Cégünk a Bosch, Siemens valamint az Electrolux, AEG, Zanussi márkák hivatalos márkakereskedőjeként, háztartási gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik. Nálunk a piaci ár alatt talál kiváló minőségű termékeket, szakszerű tanácsadással kiegészítve.

Elektro-bolt
Olcsó hűtőgép - Grando.hu
http://www.grando.hu/hutogep-fagyaszto-sk671

Olcsó, minőségi hűtőgépek a Grando-nál. A Grando internetes áruház tartalmának böngészéséhez nem szükséges, hogy regisztrált felhasználó legyél. Ahhoz viszont hogy rendelni tudj pl. egy hűtőgépet vagy fagyasztógépet, ahoz szükség van egy egyszerű és ingyenes regisztrációhoz. Az oldal jobb tetején lévő menüvel ezt meg is teheted.

Olcsó hűtőgép - Grando.hu
Hűtőgép, fagyasztószekrény olcsón a TeszVeszen
http://haztartasigep.teszvesz.hu/hutogep_fagyaszto/index_c671.html

Fagyasztóládák, fagyasztószekrények, új és használt hűtőszekrények olcsón! Azért ajánlom a TeszVesz.hu-t, mert Magyarország egyik piacvezető aukciós portálja és több mint egy millió regisztrált felhasználója van. Innen szereztem be a hűtőgépemet, nagyon olcsón! Keresd a TeszVeszen a legjobb megoldást! Minőségi hűtőgép kínálatukkal engem meggyőztek.

Hűtőgép, fagyasztószekrény olcsón a TeszVeszen
Háztartási Gép Outlet
http://www.hgo.hu

Cégünk új és használt háztartási gépek értékesítésével foglalkozik immár több mint 10 éve. Budapest két pontján van jelen, a Wesselényi utcában és az Oktogonnál. A feleslegessé vált készülékeket felvásároljuk, felújítjuk és 1 hónaptól 4 évig tartó garanciával továbbértékesítjük. Boltunk munkanapokon 9 órától várja a vásárlókat.

Háztartási Gép Outlet
Bosch, Siemens márkabolt
http://www.bsmarkabolt.hu/vasarlas/hutok

Cégünk a Bosch és Siemens márkák hivatalos márkakereskedőjeként, háztartási gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik. Nálunk a piaci ár alatt talál kiváló minőségű termékeket, szakszerű tanácsadással kiegészítve. Üzletünkben megtalálhatja és megnézheti a legtöbb Bosch és Siemens háztartási készülékeket 400 m2-en.

Bosch, Siemens márkabolt
Gastrowebshop - nagykonyhai gépek
http://www.gastrowebshop.eu

Világszínvonalú nagykonyhai berendezések a Gastrowebshop webáruházából! Előkészítő berendezések, sütéshez, főzéshez szükséges berendezések, hűtőgépek, csomagológépek széles kínálatából válogathat! Az európai raktárkészletek figyelésével ügyfeleink elsőként értesülhetnek a szakmát érintő újdonságokról, gyorsan és megbízhatóan tudjuk szállítani a megrendelt gépeket, és bármilyen szerviz probléma esetén az Ön gépéhez is azonnal tudunk alkatrészt rendelni.

Gastrowebshop - nagykonyhai gépek
Liebherr partner - partnere a hűtésben
http://www.liebherrpartner.hu

A hűtés specialistájának számító Liebherr márka hűtőit tekintheti meg nálunk. Szakembereink örömmel segítenek az Ön számára legmegfelelőbb hűtőszekrény kiválasztásában. A nálunk rendelt hűtőszekrényeket cégünk házhoz szállítja, illetve üzembe helyezi, sőt a beépíthető hűtőszekrényeket be is építjük a meglévő konyhabútorába! Liebherr cég: 1954 óta foglalkozik hűtőszekrények gyártásával, a legfontosabb szempont számukra a magas technológiai színvonal, illetve a hosszú élettartam. A Liebherr a világon a legtöbb energiatakarékos hűtőszekrény típussal rendelkező cég, hiszen több, mint 360 A+, vagy A++ hűtőszekrény szerepel kínálatukban. Hűtőszekrényeik a mai napig 16-18 éves várható élettartammal készülnek. A minőség jó példája, hogy a francia TGV gyorsvonatok, az Airbus A380 repülőgépei, illetve a Dubai torony is Liebherr légkondicionálással rendelkeznek.

Liebherr partner - partnere a hűtésben
Veneto
http://veneto.hu/

Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles.

Veneto
Ardes
http://www.ardes.hu/

Az Ardes mindig nyitott az új technikai megoldásokra, új ötletekre és a kifinomult formatervezésre, hogy ezzel megfeleljen a piaci elvárásoknak és minden vásárlói követelménynek.

Ardes
Notebook hűtő
http://notebookarena.hu/kiegeszitok/huto

Ne hagyd, hogy a nyári melegben laptopod megsüljön! Notebook hűtő használatával megelőzheted a bajt és biztosíthatod laptopod optimális működését.

Notebook hűtő
Hűtő az interneten
http://www.hwsw.hu/hirek/17937/internetre-csatlakoztathato-lg-hutoszekreny-2 ...

A dotkom korszak beköszöntével jelentek meg az első írások olyan intelligens hűtőszekrényekről, amelyek vonalkódolvasóval vannak felszerelve és az internetre csatlakozva képesek automatikusan megrendelni a fogytán levő élelmiszereket.

Hűtő az interneten
B - Store Kft.
http://b-store.hu/

Termékeink széles választéka - hűtőpult, pénztárpult, falihűtő, hűtőkamra, polcrendszer lehetõvé teszi, hogy mind árban, mind küllemében mindenki megtalálja.

B - Store Kft.
Hűtőkamra - Kassai Klíma
http://www.klima-hutogep.hu/hutokamra-c-21.html

Hőszivattyú · Hűtőkamra · Hűtőpult · Hűtőregál · Hűtőszekrény · Daikin klíma.

Hűtőkamra - Kassai Klíma
Zimankó Kft.
http://zimanko.hu/

Hűtőgép javítás hűtőház építés,hűtőkamra telepítés kivitelezés,hűtés és légtechnika tervezés.Vágóhíd és klímaberendezés telepítés karbantartás,szerelés.

Zimankó Kft.
Hűtőkamra, Hűtőház
http://www.egyedihutes.hu/

Hűtőkamra, Hűtőkamra szerelés, Hűtőkamrák építése Egyedi igény szerint. Hűtőkamra tervezés, kivitelezés.

Hűtőkamra, Hűtőház
Hűtőkamra- Attase Kft.
http://www.gastroattase.hu/category/hutokamra.php

Hűtőkamrák esetén helyszíni felmérés illetve pontos méretek alapján árajánlatot készítünk, melyben cégünk a tervezéstől kezdődően a kivitelezésen keresztül az üzemeltetésig teljes körű szolgáltatást nyújt.

Hűtőkamra- Attase Kft.
Frilux hűtőkamrák
http://www.frilux.hu/kezdolap.htm

Frilux hűtőkamrák gyártása, komplett hűtéstechnikai kivitelezés.

Frilux hűtőkamrák
Hűtőkamrák építése
http://hutoepito.hu/tevekenysegeink/hutokamrak-epitese

A modern hűtőkamrák kétkomponensű poliuretán hab szendvicspanelből készülnek. A szendvicspanelek használatával megfelelő hőszigetelő képességű, tetszőleges méretű és kialakítású kamra építhető, amely a hűtendő termékeknek megfelelő környezetet nyújt. Hűtőkamráinkat ipari hőszigetelő panelekből építjük, amely által a költséghatékony megoldással tudunk szolgálni. A panelek találkozásánál a belső sarkokban íves PVC elemeket használunk, melyek segítségével a sarkok is megfelelő higiéniai szinten tarthatók.

Hűtőkamrák építése
Hűtőkamr, hűtőház
http://www.hutohazak.hu/

Hűtőházak, hűtőkamrák tervezése,építése, ULO technológia, sokkolókamrák, gyorsfagyasztók kivitelezése , gyógyszerhűtők telepítése, hulladékhűtő, érlelő-szárító kamrák szerelése, hűtött raktárak tervezése, karbantartás.

Hűtőkamr, hűtőház
Peugeot-mélyhűtő
http://totalcar.hu/tanacsok/autodoktor/20001013/

Antenna a Samarán, Ascona-váltó, Peugeot-mélyhűtő és egyéb érdekességek.

Peugeot-mélyhűtő
Scroll kompresszor R404a / 507 hűtőközegre
http://www.hutesfaktor.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=39:r4 ...

Copeland scroll kompresszor r404, 507 hűtőközeghez, mélyhűtő tartományba.

Scroll kompresszor R404a / 507 hűtőközegre
LED világítás hűtőbútorokba
http://www.hutomester.hu/tag/melyhuto/

Az élelmiszerboltokban található hűtők világításának minősége nem elhanyagolható szempont, hiszen a polcokon elhelyezett áruk megfelelő látványát a beépített fényforrások biztosítják, sok helyen mégis halovány, rosszul bevilágított bútorokkal találkozhat a vásárló. Az esztétikai szempontokon túl a gyenge fény az energiafelhasználás szempontjából sem bizonyul kielégítőnek.

LED világítás hűtőbútorokba
Labor mélyhűtő ládák
http://www.industrystock.hu/html/Labor%20m%C3%A9lyh%C5%B1t%C5%91%20l%C3%A1d% ...

Labor mélyhűtő ládák / Gyártók, beszállítók és kereskedők.

Labor mélyhűtő ládák
Mit rejt a mélyhűtőnk?
http://www.patikamagazin.hu/index.php?cikk=10448

A mélyhűtéssel konzervált élelmiszer tápértéke, íze csaknem ugyanolyan marad, mint a frissé, de csak akkor, ha megfelelő készülékkel rendelkezünk, továbbá ha aprólékos és szakszerű felkészülés előzi meg a fagyasztási műveletet.

Mit rejt a mélyhűtőnk?
Statikus mélyhűtők
http://www.assur.hu/termekek/hutes/melyhuto_szekrenyek/statikus_melyhutok/htmls/

141 literes mélyhűtő; manuális leolvasztás; fehér külső burkolat; polconkénti statikus hűtés; 3 db fiókkal + 1 db kosárral; .

Statikus mélyhűtők
Mit tegyünk ha leáll?
http://www.eufic.org/article/hu/artid/tegyunk-leall-melyhuto/

A mélyhűtő fontos szerepet játszik a háztartásban. Ha leáll, számos lépést kell megtenni az élelmiszerbiztonsági problémák és a kellemetlen szagok megelőzése érdekében.

Mit tegyünk ha leáll?
Mélyhűtő tippek
http://www.jotudni.hu/tippek/melyhuto.html

Fagyasztóládáknál az előfagyasztóban történik a gyors- vagy szuperfagyasztás azzal a megjegyzéssel, hogy a fagyasztandó élelmiszert az előfagyasztó aljára, illetve oldalához kell egyenletesen elteríteni.

Mélyhűtő tippek
Mélyhűtő árak
http://www.kirakat.hu/melyhuto/

Mélyhűtő vásárlás a legjobb áron, az összes webáruház ajánlatának az összehasonlításával. Részletes termékinformációk, vélemények, tanácsok.

Mélyhűtő árak
Smeg
http://www.smeguk.com/

Angliában kapható jó minőségű termék hivatalos honlapja.

Smeg
Klima San
http://www.klimasan.com.tr/

A Klima San egy nagyon jó minőségű, megbízható török hűtőgép.

Klima San
Amica
http://www.amica.com.pl/en,index.html

Az Amica lengyel gyártmányú hűtőszekrény,hűtőgép hivatalos oldala.

Amica
Hirdetések
Oldal leírása
hutogep.wyw.hu: Hűtőgép, hűtőszekrény, fagyasztó. Zanussi, Bosch, Gorenje, Lg, Samsung, Indesit, Ariston hűtőgépek. Hűtőgép szerviz, vásárlás, javítás. Használt hűtőgépek. Borhűtő, fagyasztó láda, mélyhűtő, hűtőkamra.
Gyűjteményünkben 184 válogatott hűtőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4492