Hűtőgép különlegességek, speciális hűtőgépek. > Hűtőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hűtőgép különlegességek, speciális hűtőgépek. > 8 weboldal. Kategória leírása: Hűtőgépek nem háztartási célra történő felhasználása, intelligens hűtők.
Szponzorált linkek
Gastrowebshop - nagykonyhai gépek
http://www.gastrowebshop.eu

Világszínvonalú nagykonyhai berendezések a Gastrowebshop webáruházából! Előkészítő berendezések, sütéshez, főzéshez szükséges berendezések, hűtőgépek, csomagológépek széles kínálatából válogathat! Az európai raktárkészletek figyelésével ügyfeleink elsőként értesülhetnek a szakmát érintő újdonságokról, gyorsan és megbízhatóan tudjuk szállítani a megrendelt gépeket, és bármilyen szerviz probléma esetén az Ön gépéhez is azonnal tudunk alkatrészt rendelni.

Gastrowebshop - nagykonyhai gépek
Veneto
http://veneto.hu/

Amit kínálunk: vendéglátóipari üzletberendezés - legyen az kávézó, fagylaltozó, cukrászda, büfé berendezése. Az olasz kézműves fagylalt készítéséhez szükséges fagylaltgép, fagylaltpult, sokkoló hűtő, valamint fagylaltalapanyag választékunk egyedülállóan széles.

Veneto
LED világítás hűtőbútorokba
http://www.hutomester.hu/tag/melyhuto/

Az élelmiszerboltokban található hűtők világításának minősége nem elhanyagolható szempont, hiszen a polcokon elhelyezett áruk megfelelő látványát a beépített fényforrások biztosítják, sok helyen mégis halovány, rosszul bevilágított bútorokkal találkozhat a vásárló. Az esztétikai szempontokon túl a gyenge fény az energiafelhasználás szempontjából sem bizonyul kielégítőnek.

LED világítás hűtőbútorokba
Kombi Plusz Kft.
http://www.kombiplusz.hu/index.php?r=Products

Vállalkozásunk kombinált konyhai berendezések, párolók, sokkoló-hűtők, olajszűrők, vákuumcsomagológépek forgalmazásával foglalkozik. Látogasson el weboldalunkra, ismerje meg kínálatunk!

Kombi Plusz Kft.
Notebook hűtő
http://notebookarena.hu/kiegeszitok/huto

Ne hagyd, hogy a nyári melegben laptopod megsüljön! Notebook hűtő használatával megelőzheted a bajt és biztosíthatod laptopod optimális működését.

Notebook hűtő
Ardes
http://www.ardes.hu/

Az Ardes mindig nyitott az új technikai megoldásokra, új ötletekre és a kifinomult formatervezésre, hogy ezzel megfeleljen a piaci elvárásoknak és minden vásárlói követelménynek.

Ardes
Hűtő az interneten
http://www.hwsw.hu/hirek/17937/internetre-csatlakoztathato-lg-hutoszekreny-2 ...

A dotkom korszak beköszöntével jelentek meg az első írások olyan intelligens hűtőszekrényekről, amelyek vonalkódolvasóval vannak felszerelve és az internetre csatlakozva képesek automatikusan megrendelni a fogytán levő élelmiszereket.

Hűtő az interneten
Reynolds Kft - rack és IT hűtéstechnológia
http://www.reynolds.hu

A Reynolds Kft nagy tapasztalattal és szakértelemmel végzi Schneider Electric hűtőberendezések forgalmazását és szervizét. Az IT szektor modern hűtési megoldásai - szerver hűtés, rack hűtés professzionális berendezésekkel. Klímaszekrények, hőszivattyúk és ipari folyadékhűtők széles választéka.

Reynolds Kft - rack és IT hűtéstechnológia
Hirdetések
Oldal leírása
hutogep.wyw.hu: Hűtőgép, hűtőszekrény, fagyasztó. Zanussi, Bosch, Gorenje, Lg, Samsung, Indesit, Ariston hűtőgépek. Hűtőgép szerviz, vásárlás, javítás. Használt hűtőgépek. Borhűtő, fagyasztó láda, mélyhűtő, hűtőkamra.
Gyűjteményünkben 184 válogatott hűtőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4492