Hűtő nagy választékban, vélemények, tények hűtőkről. > Hűtőgép - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hűtő nagy választékban, vélemények, tények hűtőkről. > 8 weboldal. Kategória leírása: Hűtőkkel foglalkozó weblapok, oldalak vegyesen.
Szponzorált linkek
Kiszámoltuk, megtérül!
http://4szoba.hu/cikk/huto/822-kiszamoltuk-megterul

Ahány ház annyiféle háztartási gép, a legkorszerűbb berendezések mellett sokszor helyet kapnak a régi, sok éves darabok is.

Kiszámoltuk, megtérül!
Hűtőszekrény takarítása
http://www.haztartas-ma.hu/index.php/egeszseg/hutoszekreny-takaritasa/

A hűtőszekrény a konyha egyik főszereplője. El sem képzelhető háztartás nélküle. Régen - helyenként még ma is - szinte minden falusi háztartásban volt pince a ház alatt vagy az udvarban, amelynek hőmérséklete (nyáron hűvös, télen fagypont fölötti)ideális volt az élelmiszerek tárolására. A városi háztartásokban jégszekrény volt (jó vastag szigeteléssel) és rendszeresen jött a jeges. Ma ennél sokkal könnyebb dolgunk van, de nem árt néhány dolgot tudni a hűtőszekrényről.

Hűtőszekrény takarítása
Hűtőszekrény viccek
http://www.viccesviccek.hu/Hutoszekreny-viccek

Miért nem vesz a skót hűtőszekrényt? - Mert nem hiszi el, hogy elalszik a lámpa, ha becsukja az ajtaját.

Hűtőszekrény viccek
Légkondicionálás története
http://arizonamagyarul.com/index.php?option=com_content&view=article&id=107& ...

Milyen lenne Arizona légkondicionálás és a párologtató hütés nélkül? Ez megváltoztatta a forró nyugat szociális és gazdasági életét is. Felvirágoztatta a sivatagot.

Légkondicionálás története
Csak a hiánya tűnne fel!
http://www.hutomester.hu/a-hutoszekreny-%E2%80%93-csak-a-hianya-tunne-fel/

A mai hűtőgépek és mélyhűtők – a tervezők és feltalálók leleményességének köszönhetően – számtalan újítással rendelkeznek. Az élelmiszerfajták eltérő hűtési hőmérsékletet igényelnek, ezért a modern hűtőszekrények különböző hőmérséklet- és nedvességzónákkal rendelkeznek.

Csak a hiánya tűnne fel!
Gyomorrák
http://biogyogyulas.hu/gyomorrak

Gyomorrák természetes gyógyítása A rákos betegségek 30-40%-a megelőzhető lenne, az étrend megváltoztatásával, a dohányzásról való leszokással. A gyomorrák, a hűtőszekrény feltalálása előtt gyakoribb volt, mert az élelmiszereket füstöléssel és sózással tartósították. Az átlagosnál magasabb napjainkban, az előfordulási aránya, azokban az országokban, ahol jelentősebb mértékben esznek füstölt, sózott ételeket.

Gyomorrák
Konyha
http://www.energiapersely.hu/Konyha

A család idejének nagy részét a konyhában tölti. Mondhatni a konyha központi hely az ember életében. Ezért is nagyon fontos, hogy tisztában legyünk háztartási gépeink fogyasztásával, állapotával és funkciójával. Az alábbi fejezetben összefoglaljuk a konyhában található elektronikus készülékekkel kapcsolatos hasznos és fontos információkat. Megtudhatja, melyik gép lehet a ludas a magas áramszámlában, mikor érdemes lecserélnie a gépeket, illetve, hogyan tarthatja kordában azokat. Fogadja meg tanácsainkat és meglátja, hamarosan kiadásai is csökkenni fognak

Konyha
Melyik hűtőszekrény márka a jobb?
http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=87851233&t=9126378

Melyik hűtőszekrény márka a jobb? Topikleírás: Véleményrek, tapasztalatok.

Melyik hűtőszekrény márka a jobb?
Hirdetések
Oldal leírása
hutogep.wyw.hu: Hűtőgép, hűtőszekrény, fagyasztó. Zanussi, Bosch, Gorenje, Lg, Samsung, Indesit, Ariston hűtőgépek. Hűtőgép szerviz, vásárlás, javítás. Használt hűtőgépek. Borhűtő, fagyasztó láda, mélyhűtő, hűtőkamra.
Gyűjteményünkben 184 válogatott hűtőgép témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 184 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 4492